Telefonda sesim gitmiyor , mikrofon sorunu / Çözümü

Eğer biriyle telefonda konuşurken sesiniz gitmiyor ise daha az ,kısık ses ile gidiyorsa sorununuzun çözümü için doğru yerdesiniz.

Bu sorun yazılım ile ilgili değildir. Basit bir çözümü vardır.

 Telefonunuzun şarj etme girişinin yanında nokta şeklinde bir giriş yeri vardır. Orası tutuş şeklinize dayalı tozla dolar ve belli bir zaman sonra orası tıkanır ve mikrofon sorunları oluşur.

 Çaresi ise; telefonunuzu kapatıp ,o nokta şeklinde girişi bir iğne yardımı ile temizlemektedir. şarjın yanında olanı temizledikten sonra üst tarafta da aynı giriş vardır. orayı da temizledikten sonra sorununuz çözülecektir.

Detaylı Videosunu izlemek için : https://www.youtube.com/watch?v=bv8GrPkNs0Y









--- 




anahtar kelimeler;

samsung galaxy mikrofon sorunu çözümütelefonla konuşurken sesin karşıya gitmiyor hoparlör ilesesim gidiyor sadece hoporlor hoporlerparazit cızırtı azaltmases sorunusamsung arama sorunusamsung konuşmam gitmiyorsamsung galaxy s4 s5 s6 s7 s8 note 3 2 1 SAMSUNG GAXY S4 MİNİ HOPARLÖR(BUZZER) DEĞİŞİMİ. gizli kodlar Kod İle Mobil Cihazınızın Ses Seviyesini Yükseltme (PROGRAMSIZ) - Duration: 1:46. Dead Fortune 65,596 ...Kod İle Mobil Cihazınızın Ses Seviyesini Yükseltme (PROGRAMSIZ) - Duration: 1:46. Dead Fortune 65,596..Merhaba arkadaşlar,. Sizlere bu yazımda Samsung Galaxy S4 Ses Yükseltme sinden bahsedeceğim. Bu günlerde siteme Samsung Galaxy S4 Ses yükseltme kelimesi ile geliyorlar. Şimdi merak ettim bu galaxy s4 ün sesi gerçekten de çok az mı ki herkes googlede samsung galaxy ss4 ses yükseltmeyi ... Galaxy S4 hakkındaki videoları izleyin · Samsung Galaxy S4 deneyin destek tamir teknik servis türkiye klavuzu


0 Response to Telefonda sesim gitmiyor , mikrofon sorunu / Çözümü

Yorum Gönder