Mobil dizi indirme uygulaması

1) Dizixhd uygulaması : Dizi ve film olarak iki kategoride bizlere hizmet sağlamakta. Favoriler kısmı ,imdb puanlarını göstermek olsun alanının en iyisiydi bir zamanlar. Lakin güncel değil. Bitmiş tüm diziler var. Ama dediğim gibi hayla devam eden bölümler yok.

2) Dizitab uygulaması : Sadece dizi olarak hizmet sağlamakta. Sürekli güncel olması en iyi yönlerinden biri. Kişisel hesap açıp favorilerinizi belirleme ,yorum yapabilmek olsun baya kullanışlı. önerilen

3) http://m.diziay.com : videonun üstünde ki indir butonuna basıp ,video kalitesi seçip indirebilirsiniz. İndirme gelmeden reklamları geçmek zorundasınız ayrıyeten.

4) Terrariumtv : Yabancı olduğuna bakmayın ,indirdiğinizde türkçe dilini algılıyor. Film ve dizileri altyazılı şekilde izleyebilirsiniz. Altyazıları ve videoları kendi taratıyor siz sadece seçip indiriyor veyahut izliyorsunuz.

Tavsiye:
Bu uygulamaların yanında Advanced Download Manager indirirseniz dowload hızınız yükselme gösterebilir ve ani internet kesintilerinizde indirmeniz silinmez.